Blij met elke donatie!

De stichting SBBO werkt uitsluitend op basis van subsidies en donaties. Bij ons worden geen salarissen betaald, maar gaat elke donatie rechtstreeks naar de mensen die het hard nodig hebben. Ons doel is een eigen fonds op te zetten, zodat wij in voorkomende gevallen (met een vaak klein bedrag) een borgstelling kunnen leveren voor onze cliënten. Zo voorkomen we dat een er onnodig verdere schulden ontstaan en zijn wij in staat op korte termijn uitzicht te bieden in ogenschijnlijk uitzichtloze situaties!

Met uw donatie, kunnen wij mensen écht helpen. Helpt u ons mee?

U kunt eenmalig doneren middels www.donate2shop.com/sbbo of door mee te gaan spelen bij de Vriendenloterij (of als u al meespeelt, ons te benoemen als goed doel! Bellen met de Vriendenloterij: telefoonnummer 0900-3001400

[klik op onderstaande banner om te doneren]
Blij met elke donatie!