Wat doet de Stichting SBBO Voor Particulieren en nu voor ZZP ers !

Schuldhulpverlening & Control Damage door de crisis speciale aanpak voor ZZP ers d.m.v. afkoop formule's

De eerste stap is de moeilijkste! Vraag nu om hulp bij problematische schulden of problemen met de overheid en instanties zoals de fiscus, de dienst toeslagen, uw zorgverzekeraar of andere instanties waar u zelf niet meer uitkomt. Hulp is slechts één muisklik verwijderd , Nu met de huidige crisis hebben wij een apart loket voor ZZP ers en het MKB geopend .  WIJ ZIJN TE VOLGEN OP FACEBOOK , LINKEDIN & TWITTER

Voorkom beslagen in privé door deurwaarders bank en de fiscus , ook als u geen BV heeft of een andere rechtsbescherming

mits de zaken onbelast zijn en niet gecedeerd aan bank of door middel van lease .

Het enige wat u hoeft te doen is ons inschrijfformulier in te vullen , of u mailt ons gewoon.

Na een gratis intakegesprek hoort u direct of wij u verder kunnen helpen. u kunt hiervoor een afspraak maken op onze locatie in

Arnhem of nu met de corona digitaal voor zover mogelijk. Wij zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Wij onderscheiden ons van elke andere organisatie, door een snelle analyse van uw zaak. Dus geen lange wachttijden waardoor de hulp te laat op gang komt, zoals nu te vaak het geval is. Bij ons wordt u direct geholpen met een no-nonsense aanpak met als doel   " CONTROL DAMAGE  "  en vooral nu met veel ellende in de Horeca , wij stellen u privé zaken veilig voor de zaak escaleert.

Dus trek op tijd aan de bel als zaken uit de hand dreigen te lopen om wat voor reden dan ook , dan voorkomt u drie jaar in de WSNP.

Dus wacht niet langer en bel !! Tussen 12.00 -21.00 026-3798368 & 06-11838179 maar mailen is nog beter  omdat wij niet altijd tijd hebben voor de telefoon. Eerste contact dus graag via de mails Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. & Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of u kunt ons aanmeldformulier invullen dan nemen wij binnen 24 uur contact op , ook in het weekend  7 dagen per week ook buiten kantoor tijden !

Voor particulieren werken wij op pro deo basis voor ondernemers op nader overeen te komen voorwaarden

doel is snel zaken zekeren om erger te vorkomen ! Dus wacht niet tot de man met de hamer op de stoep staat.

Wij financieren nu  ook  afkoop bedragen op goede eerlijke voorwaarden via particulieren investeerders.

Wij leveren altijd maatwerk op uw situatie aangepast en saneren waar mogelijk is , ook al lijkt het onmogelijk .

Ook voor het leveren van diverse rechtsvormen bent u bij SBBO aan het goede adres.

Wij staan voor u klaar ook in deze moeilijke tijden !  Wij berekenen alleen onze basale lage kosten door en

zijn een non profit organisatie en helpen u echt uit de problemen zonder winst oogmerk.  U KUNT ONS HELPEN

MET EEN DONATIE : ZIE IN DE KOPTEKS DE LINK NAAR DONATIE , ALVAST BEDANK & U HELP ONS ER ECHT MEE .

Met vriendelijke groet :  Ton Hovestadt  SHV/Bewindvoerder

Inschrijven

Om een zo goed mogelijk eerste beeld te vormen van uw situatie en schulden hebben wij een korte vragenlijst opgesteld , als u die invult krijgt u binnen twee werkdagen een bericht voor een afspraak bij u thuis .

Ik schrijf me in ! >>

Voorwaarden

Voor aanvang van de werkzaamheden wordt er een overeenkomst met u opgemaakt waarin u de stichting sbbo machtigt om namens u te mogen optreden , U blijft in de meeste gevallen zelf verantwoordelijk

Meer over onze voorwaarden >>

Vrienden Loterij

Help de Stichting SBBO en speel mee in de Vriendenloterij

Een lot kost € 13,50 per trekking. Er zijn 14 trekkingen per jaar.

U speelt mee zolang u zelf wilt.

Klik hier >>