Schuldhulpverlening in Arnhem

Voor een niet bureaucratische en effectieve wijze voor het oplossen van uw problemen met het betalen van uw rekeningen en problemen met deurwaarders , loonbeslagen geschillen met overheden zoals de fiscus gemeenten, uitkerings instanties , zorgverzekeraars etc ,etc , dan bent u bij stichting SBBO uit Arnhem aan het goede adres !

Wij helpen u snel vakkundig en kosteloos !

Voor volledige info en aanmelding kijk op deze website. Wij zijn een kleine maar zeer enthousiaste en gedreven stichting met gekwalificeerde mensen en veel kennis in huis van ervarings deskundigen !

Wacht niet tot de WSNP om de hoek komt kijken reageer nu als u er niet meer uit denkt te komen , wij helpen u direct , binnen 24 uur heeft u een afspraak op onze locatie in Arnhem . wij werken in heel Gelderland ! Dus niet wachten maar reageren voor het uit de hand loopt ! Is het probleem te groot dan helpen wij u op weg naar de WSNP bij uw gemeente,snel zonder wachttijd .Wij komen op voor mensen die dat zelf niet zo goed kunnen , en onder de voet worden gelopen door deze overheid !

Stichting SBBO: Schuldhulpverlening Arnhem

Wij werken ook voor ZZP ers en kleine zelfstandigen voor een vast eenmalig laag tarief als een ondersteuning aan de stichting SBBO .


Schuldhulpverlening Arnhem Schuldhulpverlening Arnhem Schuldhulpverlening Arnhem Schuldhulpverlening Arnhem
Stichting SBBO

Adres

Stichting SBBO
Ton Hovestadt (voorzitter)
Driemondplein 94
6843 AV Arnhem