Vrijwilligers gezocht !

DIGITALE ONDERSTEUNER - CAMERAMAN & BEGINNEND JOURNALIST OF STUDENT

De stichting is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers , representatief en gemotiveerd, die zich een aantal dagdelen op afspraak in willen zetten voor de digitale en journalistieke ondersteuning van de stichting , op nader te bepalen voorwaarden.

De bedoeling is dat de stichting SBBO, lokale omroepen benadert , en gebruik maakt van de sociale media , voor een koppeling van de relevante zaken die met onze "ombudsman taak" te maken zullen hebben, zoals filmen van betrokkenen op locatie. In de toekomst zou dit een opstap kunnen zijn naar een vaste reguliere baan , of een aanvulling op je CV .

SECRETARIS & PENNINGMEESTER

Deze functies zijn inmiddels ingevuld .

FREE LANCE FONDSEN WERVERS

Fondsenwervers op provisiebasis met affiniteit voor onze doelgroep. Ervaring hoeft niet persé. Als je maar enthousiast bent en goed de weg weet binnen sociale media. Dit is al een sterke tool die je in kunt zetten om sponsoren en ondernemingen te benaderen en te interesseren in hulp aan Nederlanders in de knel.

Wilt u solliciteren op één van bovenstaande vacatures, of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina!

Stichting SBBO

Adres

Stichting SBBO
Ton Hovestadt (voorzitter)
Driemondplein 94
6843 AV Arnhem